Welke soorten multitools bestaan er?

Cas Maas

Er is geen dergelijk ding zoals een „beste“ multitool. Een multitool is eenvoudig wat een bepaalde gebruiker in een hulpmiddel zoekt. Naar mijn mening, zijn er verschillende types van multitools: Multitools wordt bepaald op verschillende manieren, elk die verschillende doelstellingen heeft. Het volgende is enkele hoofdonderscheid. Het concept een multisysteem

is vaak ook verward, maar is een verschillend beetje. Een multisysteem is om het even welk systeem met veelvoudige verschillende hulpmiddelversies. Om een idee te krijgen, zeggen daar zijn twee versies van Webbrowser: oude en nieuwe. Deze versies hebben verschillende mogelijkheden (b.v. eigenschappen) en hebben verschillende configuraties (b.v. configuraties, eigenschappen, etc.). Een multisysteem is de combinatie deze twee verschillende versies. Und das differenziert diesen Artikel von Artikeln wie Leger Skibroek. Het bevat ook enkele eigenschappen die nodig zijn om de taak te doen. Und das ist aufschlussreich, im Vergleich mit Hoe Lang Moet Een Snowboard Zijn Zeg u willen sommige Webonderzoeken doen, kunt u Webbrowser bijvoorbeeld installeren en het gebruiken aan onderzoek naar onderwerpen in uw Web. U kunt onderzoekshulpmiddelen (als een zoekmachine) aan uw browser ook toevoegen om onderzoeken uit te voeren. In dat geval is een multisysteem een combinatie verschillende zoekmachines en browsers en hulpmiddelen. Zo wordt het multisysteem bepaald, door zijn er te zeggen 3 of meer verschillende versies van dezelfde eigenschap. Om specifieker te worden, heb ik geconstateerd dat de 3 of meer versies in de volgende categorieën (ik zal dezelfde categorieën omwille van de beknoptheid houden) zouden moeten worden verdeeld:

Een reeks verwante taken tegelijkertijd te doen. Bijvoorbeeld, kunt u Webbrowser, een fotoorganisator, een kalender en een kalenderontwerper hebben. U kunt een kalender ook hebben die niet alleen een kalender is. Dit wordt gewoonlijk beschouwd als een multisysteem. U kunt of kunt niet moet doet het tegelijkertijd, maar u moet bewust zich zijn van wat gebeurt, moet u ervoor zorgen het allen die is samenwerkt. Damit ist es offenkundig sinnvoller als multigereedschap vergelijk. Een eenvoudig voorbeeld: Als u een kalender wilt tot stand brengen, moet u de kalender en de kalendermanager samenwerkend krijgen. Er zijn niets in OS (in tegenstelling tot de kalendermanager) die automatisch de kalender van OS zou worden en de kalender in OS zou zetten. Ik kan niet aan u over dit spreken, omdat dit een multisysteem zou zijn. Het beste ding u kunt doen moet het op uw uit voorstellen. Het kan heel wat werk zijn om te berekenen te doen wat, omdat soms het is moeilijk te zeggen waar het eind van de systeemvraag en de systeemvraag beginnen. U kunt wat bestuderen het neemt om een kalender in Linux te maken. Het is moeilijk om u een lijst van alle systemen te geven ik geroepen kalenders heb gezien, omdat er zo velen zijn. Dit is ook een goede tijd om over de kalendermanager te spreken ik u daarna zal tonen. De reden ik u het toon is omdat het in dit leerprogramma nuttig zal zijn. De kalendermanager ik in dit leerprogramma gebruik is CalendarKit. CalendarKit is één daar van de interessantere agendaprogramma's, maar ik houd van aan het als hulpmiddel te denken om dingen gemakkelijker te maken. Het verstrekt een aantal nuttige eigenschappen. CalendarKit staat u toe om uw kalender te plaatsen die in om het even welke teksteditor (I-gebruik vi) moet worden getoond. Er zijn geen vereiste uitbreidingen. U kunt de kalender op het Web of op uw apparaat bekijken. U kunt het plaatsen om op veelvoudige apparaten worden getoond, zodat kunt u hoe laat zien u bent. De kalender vereist geen installatie. De kalender is beschikbaar voor Vensters, MAC en Linux.