Over Cas

Cas Maas

In 2018, werd ik geïnterviewd door BBC News en ook in het Nederlandse TV programma „Dewes Gezien“ over mijn blog.

In dit gesprek, probeer ik om te verklaren in eenvoudige woorden wat ik doe en wat ik voor mijn blog en ideeën wil die ik heb. En ook om heel wat informatie over hoe te opstelling een Multigenerd te geven. En wat een Multigenerd is, en welk soort Multigenerd voor u goed is. In dit gesprek, zult u een partij over Multigenerd leren en ik geef ook sommige goede suggesties over het type van Multigenerd u zou moeten kopen als u meertalig materiaal wilt doen. En ik deel ook heel wat grote ideeën van hoe te om uw Multigenerd voor uw zaken flexibeler en beter te maken. Ik wil ook vermelden dat mijn blog open bron is en er veel aardige medewerkers zijn.

Ik was geboren in Holland maar mijn ouders moesten weggaan toen ik jong was. Het was moeilijk en ik worstelde om vrienden te maken. Recenter kreeg ik mijn eerste baan in de technologie-industrie die met software en ontwerp voor e-commerce werkt. Ik werkte met heel wat ontwerpers en ik leerde de ambacht. Na 3 jaar die ik me aan de V.S. heb bewogen en gewerkt voor sommige e-commerceplaatsen die hadden grote ontwerpafdelingen en ik begon om met allemaal te werken. In hetzelfde jaar moest ik e-commerce verlaten en aan het gebied van Webontwerp en ontwikkeling bewogen.

Ik was ook doen Meesters in Grafisch Ontwerp in de tijd zodat kon ik me aan Duitsland bewegen. Ik ontmoette dit zeer speciale meisje dat Aya bij universiteit wordt genoemd. Wij werden vrienden en begonnen over alle soorten projecten te babbelen. Ik altijd vertelde haar ik wilde met haar in mijn toekomst werken, maar ik was altijd wat benieuwd haar carrièreweg zou zijn. Zij altijd vertelde me zij wilde aan wat koel materiaal werken en zodat zij.

Mijn passie

Mijn hartstocht is in het onderwijzen van u hoe te om uw multitools te gebruiken. Als u om het even welke vraag over een multitool hebt kan ik die vraag in een paar woorden, maar op de interessantste manier beantwoorden. Ik denk dat ik u kan helpen om juiste multitool voor uw behoeften te bouwen. Als u om het even welk hebt terugkoppelen moet u op mijn posten geven die ik zou houden van om van u te horen.

U kunt me bereiken op de Groep van Multigearn Google, of door hier te posten.

Multigearn is een Nederlands startbedrijf dat een online onderwijs en het leren plaats voor kinderen met multigenerationele het leren handicaps ontwikkelt. Multigearn is een innovatief en uitvoerig platform van de Webontwikkeling dat gehandicapte kinderen toelaat om hun creativiteit op nieuwe en interessante manieren te onderzoeken door interactieve en samenwerkings het leren activiteiten en online hulpmiddelen te integreren. Wij geloven dat Internet hier moet blijven en wij zijn vastbesloten om onze leden van het beste online onderwijs te voorzien. Multigearn heeft over de hele wereld meer dan 300 actieve leden van en aan een actief netwerk van meer dan 300 mensen gegroeid.

Mijn motto moet een verschil in de wereld maken. Ik houd van mensen te helpen, om met hen mijn kennis en ervaring met diverse dingen te delen: Linux, Vensters, MAC OSX, Android, iPhone, Web (I-het werk bij het Web), Android, en zelfs Linux-Telefoon.

Ik denk er een echte behoefte is om Linux aan een grotere groep te brengen, om de gemeenschap bijeen te brengen. Mijn blog is een kleine inspanning om dit te maken gebeuren. Ik ben een zeer actieve en goed geïnformeerde Linux-gebruiker, maar mijn blog is geen Linux-forum en het is geen Linux-blog. Ik wil het een gemeenschap van mensen zijn die in Linux geinteresseerd zijn, om meer aandacht aan Linux te brengen, proberen om meer over het te leren, en hun ervaring te delen. Het moet ook een open en vrij middel met toegang tot het beste van informatie zijn die op het onderwerp is gepubliceerd. Het doel is een plaats te maken waar de mensen komen en ideeën leren en kunnen delen en leren om hun vrienden te helpen.

Leven

Toen ik school beëindigde begon ik een baan bij een bedrijf dat digitale kaarten van wegen en straten in Holland maakt. Wij gebruiken MapBox, de vrije open bronsoftware die ik voor het bedrijf schreef. De vrije kaarten worden gemaakt in ons bureau in Gent, Nederland.

Mijn werk is interessant geweest. Bij het begin hield ik enkel van kaarten, en recenter ontdekte ik hoe te om Mapbox goed te gebruiken. Aangezien ik begon om complexere en interessante kaarten te creëren, realiseerde ik dat het het enige hulpmiddel was dat me zeer ingewikkelde code zou laten schrijven en doen dat ik over diverse open bronsoftware moest leren. De code in mijn blog is een klein nu oud beetje maar nog werkt enkel fijn. Er zijn ook andere hulpmiddelen die ik van dat ben ook vrije en open bron houd. Ik probeer om iets te vinden die nuttig is en die steek houdt. Mijn eerste blogingang op Google Ik creeerde de eerste blogpost op Google in 20